Vores services

Events

Find din næste underholdning til festen lige her, vi har et stort udvalg af muligheder for dig og dine gæster.

Bestil stripper Sjælland

Find din stripper nemt og enkelt, vi har delt vores artister op i områder så det er nemt og overskueligt for dig at finde den rette. 

Bestil stripper Jylland

Find din stripper nemt og enkelt, vi har delt vores artister op i områder så det er nemt og overskueligt for dig at finde den rette. 

Topløs servering

Topløs servering bliver udført af en topløs eventpige eller stripper, hun servere øl, vin og eventuelt mad for dig og dine gæster.

Nem og enkel booking hos SkyStrip og Event
+3000 bookinger og branchens bedste kundeservice, med et stærkt team af medarbejdere

Vi sidder klar på telefonen hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os.

Vores personale

Event og strip personale

Du finder altid kun professionelt personale hos SkyStrip & Event, vi har over 15års erfaring med strip og afholdelse af event i alle former

Bestil underholdnig til festen.

Hvem elsker ikke søde piger med store smil og imødekommende blikke,  kun er iklædt små trusser og stiletter.

Det vil uden tvivl give festen et frækt, og samtidigt super sjovt pift.

Byd gæsterne velkommen med en topløs velkomst
Vores topløse serveringspersonale kan bestilles til at tage imod gæsterne. Det giver festen ekstra kant, når man tilbydes en velkomstdrink fra en topløs eventpige.

De topløse eventpiger kan bestilles til at mixe drinks, servere shots, som bartender, poker dealer, til afgørelse af konkurrence, til musikvideo, statister til film mm. Vi elsker sjove og anderledes opgaver, så lad os endelig høre hvis du har en opfindsom idé til dit event.

Søde piger med forskellige karakterer
Der er mange forskellige typer og karakterer i vores kartotek, og vi kender pigerne og deres personlighed. Vi vejleder med hvem der matcher bedst dit arrangement, alt efter dine ønsker og behov.
Alle pigerne er udadvendte af personlighed, og besidder evnen til at lyse op i dét rum de befinder sig i. Pigerne er gode til at falde i snak med nye bekendtskaber, og får stemningen til at blive uforglemmelig.

Body Tequilas
Skal det være ekstra sjovt, kan du efterspørge piger som også er friske på at give en af de berømte body tequilas. Dette vil helt sikkert blive et hit hos f.eks. dagens hovedperson til en polterabend, som gaven til fødselaren, eller en perfekt mandelgave til juletid. I sørger for ingredienser, vi leverer de friske piger til body tequila, fest og ballade.

Få lidt af hele pakken
Forventningens glæde kommer til sin ret, når du vælger en af vores sammensatte eventpakker. Det kan være ekstra pirrende når man trækker spændingen lidt ud. Netop af denne grund har vi sammensat nogle forskellige frække og sjove eventpakker.
Pakkerne giver muligheden for at opleve lidt af hvert event, både cocktailkjole, lingeri og topløs servering.