De gode oplevelser starter her

FAQ/Praktisk info

Alt du skal vide i forbindelse med bestilling af stripshow

Før afholdelse af stripshow:

  • Afregning af artist skal ske før afholdelse af stripshowet. Artisten afregnes kontant, medmindre andet er aftalt på forhånd.
  • Oplys hvilken person som er kontaktperson. Det er yderst VIGTIGT at det er muligt for artisten at kunne komme i kontakt med denne person. Ved manglende svar vil artisten potientielt ikke møde op til arrangementet. Skulle dette forekomme vil bookinggebyret ikke blive betalt retur.
  • Artisten skal have mulighed for at kunne afspille musik via aux, cd eller bluetooth. Er det ikke muligt skal vi vide det på forhånd, så artisten selv kan medbringe musikafspiller.
  • For et optimalt udført show er det vigtigt at gulvet er tørt, sikkert og ryddet. Herpå vil du sikre at artisten ikke glider når han/hun bevæger sig rundt.
  • Stolen er et vigtig element i et klassisk stripshow. Aftal gerne med artisten hvem der skal placeres i stolen. Sørg gerne for at have stolen klar – Stolen skal være uden armlæn og hjul, så kan artisten bedst muligt udføre sine tricks.
  • Et privat og tempereret omklædningsrum før og efter showet til artisten er et krav. Dette kan feks være et soveværelse. I tilfælde af at dette ikke kan tilbydes, skal bureauet informeres inden vi finder artisten.
  • Den bedste stemning under showet skabes ved afdæmpet lys og høj musik.
  • Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme artisten, med mindre at andet er aftalt på forhånd.

Spørgsmål og svar:

Et stripshows varighed?

Et almindeligt stripshow tager i gennemsnit ca. 10-15 min.Ønskes der show af længere varighed, kan vi tilbyde forskellige muligheder. Lad os tage en snak om dine ønsker, så vil vi rådgive for at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Berøring af artisten?

Svaret er som udgangspunkt et klart nej. Vi er alle forskellige, og alle artister har forskellige grænser. Det kan være en god ide at få stripperen til at føre dine hænder. Artisten skal have muligheden for at fjerne dine hænder – dette betyder at du med det samme skal stoppe berøringen.

Billeder og videooptagelser?

Det er ikke tilladt at filme eller tage billeder af artisten, med mindre andet er aftalt på forhånd. Det kan være du må tage et billede mens stripperen stadig har kostume på, måske er det et fællesfoto efter endt show? Snak med stripperen og hør om mulighederne.

Skal jeg bestille i god tid?

For at vi bedst muligt kan tilbyde dig den ønskede stripper til det ønskede tidspunkt, er det altid en god ide at bestille i ordentlig tid. Skulle det være i “last minute” at du bestiller, kan vi så vidt muligt også være behjælpelige.

LAST MINUTE booking?

Absolut, vi er ved telefonen frem til kl. 01 i weekenden. Vær opmærksom på at der pålægges et tillæg på 100 kr.

Betalingen, hvordan forgår dette?

Eventuelt bookinggebyr kan betales via flere forskellige betalingsmetoder. Gebyret som du betaler bliver selvfølgelig fratrukket det fulde beløb. Det resterende beløb afregnes kontant på dagen ved stripperens ankomst, medmindre andet er aftalt.

Kan jeg annullere min bestilling?

Op til 14 dage efter at du har modtaget din bookingbekræftelse, kan du fortryde dit køb. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal din annullering være os i hænde inden fristen overskrides.Er der under 24 timer til aftalte event, forbeholder vi os retten til at opkræve det fulde beløb for bookingen.

Er den jeg har bestilt, også den der møder op?

JA, vi samler på stabile artister = artister der møder forberedte og veloplagte op hver eneste gang, og yder den bedste service indenfor strib branchen! Skulle artisten beklagelsesvis blive forhindret pga. Sygdom eller andre årsager vil du blive informeret om dette asap. Herefter finder vi sammen en ny artist til din godkendelse.

Billede og video rettigheder?

Stripperen skal give sit samtykke (skriftlig) for at du må publicere billederne eller video på de sociale medier og andre steder.Hvis samtykket er givet for at filme og tage billeder af artisten, gælder dette kun til private formål.

Er der tavshedspligt mellem artist og kunde?

Bureauet og vores artister har alle fuld tavshedspligt. De oplysninger du har givet os er fortrolige, og vil ikke komme videre til tredjepart (medmindre der gives samtykke til dette).

Hvad kan jeg få erstatning for ved eventuelle skader?

Det bedste er at showet kan foregå et sted hvor der er plads til bevægelse, og ingen værdifulde genstande i nærheden. Tag en snak med stripperen på forhånd omkring brug af hæle, hvis du har et sart gulv. Vi anbefaler at I bruger en billigere stol til showet, så der ikke beskadiges noget af værdi i værste tilfælde.Skulle uheldet være ude, er bureauet dog ikke part i sagen. Artisterne som tilbydes jobs igennem vores digitale services & sider m.m. agerer som freelancere. Derfor bærer de selv ansvaret for deres virke som freelance artister.I de fleste tilfælde vil eventuelle skader der måtte opstår ved afholdelse af eventet være dækkede af ens eget forsikringsselskab og eller artistens. Skulle der ske en skade så tag en dialog med artisten, og find i samarbejde ud af hvordan i løser det bedst muligt.

Ønsker du at klage.?

Føler du at vores service ikke har levet op til dine forventninger, er vi altid meget lydhøre overfor kritik. Du kan både ringe eller skrive til os, vi tager alle henvendelser seriøst.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf 42901318 eller på mail ved at klikke her

Nem og enkel booking hos SkyStrip og Event
+3000 bookinger og branchens bedste kundeservice, med et stærkt team af medarbejdere

Vores personale

Eventpersonale

Du finder altid kun professionelt personale hos SkyStrip & Event, vi har over 15års erfaring med strip og afholdelse af event i alle former

Maryah

Stripper

Nina

Eventpige

Angelina

Stripper