Stort udvalg

Bestil mandestrip

På udkig efter mandestrip.? så er du kommet til dette rette sted, vi samler kun på de bedste mandestrippere når du ønsker at bestille strip på Sjælland og Jylland.

Mandestrip Sjælland

Lej en mandestripper til frække stripshows på Sjælland. Sky Strip dækker hele Sjælland, og du kan booke en sexet mandestripper med kort tids varsel.

Her får du landets absolut bedste strip-underholdning. Gode priser og de lækreste mandestrippere – Når festen skal sparkes til et helt nyt niveau!

Magic Morten (Sjælland)

Mickey (Sjælland)

Daniel (Sjælland)

Simon (Sjælland)

Casanova (Sjælland)

Mandestrip Jylland/Fyn

BOOK en af vores frække mandestrippere til et hot og uforglemmeligt stripshow. Sky Strip dækker Fyn og hele Jylland.

Bestil din stripper med kun få timers varsel. Vi bestræber os altid efter at hjælpe med fræk og lækker underholdning. Du kan se vores udvalg af mandestrippere her – Og vælge din favorit mandestripper til en super skarp pris.

Vil du være en del af holdet?

Lej en mandestripper fra Sky Strip og få en fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Vi dækker hele Danmark, med kun få timers varsel.

Du skal selvfølgelig opleve de bedste stripshows udført af mandestrippere som landet kan fremtrylle. Ved Sky Strip betyder værner vi utrolig meget om hele oplevelsen: Fra den service du får når bookingassisterne kontakter dig, til den mandestrip oplevelse du har bestilt dukker op til festen. Vi er vilde med vores kunder – og bestræber os altid efter at give landets bedste strip service. Vi er leverandører af dansk strip som er absolut i top.

Hyr din mandestrip her: Book her

Mandestrip har en fantastisk underholdningsværdi, som du og dine gæster vil tale om længe efter stripshowet er slut. Ved os finder du kun mandestrippere der virkelig leveren “varen”. – De har sans for showmanship, masser af humor og de frækkeste moves – og så gør det jo absolut ikke noget at de ser vildt godt ud!

Siden 2003 hvor Jessica Sky udførte sit første ud af utallige stripshows, forelskede hun sig i kunstarten striptease. Det som man kan bidrage med som stripper når man optræder til en fest. Det er fantastisk at opleve hvordan den gode stemning tager nye højder, når man tilføjer en stripper til festen. Strip er ikke kun en fræk og sjov oplevelse, det er et minde for livet.

Mandestrip er ofte udført med masser af humor, en hel masse vildt sexede bevægelser, og med stor fokus på hovedpersonen der sidder i “den varme stol”. Bestiller I en mandestripper til feks. En polterabend eller fødselsdag, vil han altid sørge for at festens midtpunkt får al den forkælelse hun fortjener! Som kontaktperson kan man altid tage en snak med stripperen inden stripshowet om hvor vildt, festligt, sexet og intimt showet skal være.

Sky Strip kender vores mandestrippere bedst og hjælper også med at guide jer alt efter hvilken type stripshow I er på jagt efter. Her handler det ikke kun om at kunne hyre de bedste mandestrippere ud til fede oplevelser i hele landet. Vi vil også sikre os at du og gæsterne får den mandestrip og den stripper-stil, der passer bedst til netop dit og gæsternes arrangement.

Bestil en stripper på hele Sjælland

Hos Jessica Sky Strip har vi kun mandestrippere der udfører de frækkeste stripshows- og de gør det på hele Sjælland. Vi er meget stolte af at tilbyde jer de hotteste, mest sexede og super talentfulde mandestrippere. De kører fra Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, København, Storkøbenhavn og Sydsjælland. Vores strip fyre er ikke bange for at drøne Sjælland tyndt – Fra Helsingør til Slagelse til Lolland Falster. Der hvor der ønskes fræk og god strip underholdning, kører vores mandestrippere til. Holder du fødselsdag, polterabend, firmafest, surprise party, jubilæum eller tøseaften – Så er vores sexede mænd klar til at give en fræk oplevelse som I aldrig glemmer.

Kontakt os gerne og vi hjælper med hvilke artister og muligheder for mandestrip og anden fræk underholdning vi tilbyder. Hvem kører ud til netop din by på den ønskede dato?

Du kan kontakte os her, vi sidder klar til at guide:

Lej en stripper – Sjælland (Book nu) 

Bestil en stripper i Jylland

Vi har et godt udvalg af muskuløse, charmerende og sexede mænd i hele Jylland. Du kan hyre en stripper til dit arrangement allerede nu, vi kører ud med kun få timers varsel. Lej en stripper når du og veninderne holder polterabend eller tøse-fødselsdag -Vi dækker hele Jylland: Vores mandestrippere kører ud for at give den bedste underholdning, og den absolut bedste mandestrip oplevelse. Holder du et arrangement nær Esbjerg, Varde, Holstebro, Herning, Silkeborg, Aars eller Aalborg, så ring til os. Jessica Sky og hendes serviceminded bookerteam hjælper dig med hvem der er nær din by, og hvad jeres pris er, inklusiv det eventuelle kørselstillæg.

Book mandestrip Jylland 

Vores mandestrippere elsker Aarhus

Når tøserne skal feste igennem i Aarhus, skal du endelig ringe til os. Vores mandestrippere er vilde med tøse polterabends, venindefester, girls night out og andre tøsefester – og selvfølgelig også fødselsdage og fester med blandet crowed. Vi har mange mandlige strippere der er klar på at køre til Aarhus og give den max gas! Du får den bedste og mest uforglemmelige strip underholdning ved Sky Strip.

Mandestrip Aarhus (Book nu) 

Mandetrip til Aalborg

Aalborg giver den god gas hver weekend, og vi har et godt udvalg af fræk mandestrip til Aalborg. Vores strippere er vilde med at køre til det Nordjyske, her er der super godt gang i festlighederne. Mandestrip er bare fantastisk, og du kan trygt bestille fræk og sexet strip underholdning til Aalborg fra Sky Strip.

Hyr din mandestrip til Aalborg (Book nu) 

Mandestrip Esbjerg, Kolding og Randers

Når du skal leje mandestrip til de skønne jyske byer såsom Esbjerg, Randers og hele Midtjylland – Så bestil fra Jessica Sky Strip. Lej din ynglings stripper og den bedste underholdning direkte fra os af. Vores strippere kører Jylland tyndt hver weekend, og I skal da bestemt ikke snydes for at opleve et veludført, sexet og underholdende stripshow, udført af en af vores mandlige strippere. De danser, forfører og fortryller jer med et show i aldrig glemmer.

Book mandestrip til Esbjerg, Kolding og Randers nu (Book nu) 

God strip underholdning til Fyn 

Fyn er absolut fin – og fantastisk! Og det er vores mandestrippere også. Når der skal festes igennem til jeres tøse polterabend, fødselsdag, pige logen på Fyn, privatfesten eller erhvervs festen i jeres virksomhed – Så skal der bestilles et stripshow udført af en af vores mandelige artister.

Vi dækker hele Fyn, og vores strippere er vilde med de fester I holder på Øen.

Find ud af hvem der feks kører til Glamsbjerg, Haarby, Ejby, Faaborg og Ringe, ved at klikke ind på vores unikke side for dig der vil bestille mandestrip på Fyn :

Mandestrip på Fyn (Book nu) 

Book en mandestripper til Odense

Mandestrip og Odense er en god kombination. Odense og byerne omkring er vilde med stripshows udført af vores mandlige artister, og bestiller gerne fræk underholdning til deres fester. Stemningen er altid god i og nær Odense og publikum giver den max gas. Vil du leje en mandestripper til Odense på Fyn, så er du det helt rigtige sted.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og vil du se hvem af vores hotte mandestrippere du kan bestille til Odense

Lej strip Odense (Book nu) 

Kan man bestille en mandestripper til Lolland Falster? 

Svaret på dette spørgsmål er absolut JA. Selvfølgelig har vi også sexede, serviceminded og hotte mandestrippere der kører til Lolland Falster og Øerne. Klik på linket, og find ud af hvem af vores mandestrippere der kan bestilles til et frækt stripshow på Lolland Falster, og omegn.

Kontakt os gerne for at få de præcise detaljer, inklusiv totalprisen når kørsels tillægget er regnet med.

Bestil en stripper til Lolland Falster & øerne (Book nu) 

Mandestrip

Book en mandestripper til den næste polterabend, fødselsdag eller tøseaften, og få festen op til helt nye højder!

Der er garanti for skrig, grin og uforglemmelige øjeblikke når du booker en mandestripper til jeres næste pige-komsammen.

Vores mandestrippere er spændt op til lir, klar til at underholde, forføre og charmere sig ind i jeres hjerter.

Mandestrip er ofte med en del mere humor i deres show, sammenlignet med pigestrip.

Det handler om at få jer til at grine højt, at give den heldige på ”den varme stol” røde kinder, og selvfølgelig også få jer til at savle efter et styks lækker mandekrop.

Sky Strip’s mandestrippere har styr på deres trin –I får frække moves, og I vil elskenår de svinger udvalgte tøser rundt i luften og ned på gulvet i udfordrende sexstillinger.

Hungrer I efter t-shirts der bliver revet i stykker, og afslører olie-indsmurte og veltrænede overkroppe?

Frækkebevægelser med underlivet og kække smil? Alt sammen til sexede rytmer fra den høje musik? Så skal du og veninderne booke en mandestripper

Mænd i uniform

Findes der noget mere sexet end en mand i uniform?

Hvilken en er din og venindernes ynglings?

Hvad enten I drømmer om en brandmand, politi, hvid officer, doktor eller en soldat, så har de sexede mandestrippere uniformen der indfrier jeres fantasi.

Book en mandestripper og vælg uniform/ kostume i bookingformularen.

Body tequila på en veltrænet overkrop

Skal en af veninderne have en ekstra god behandling, kan I købe body tequilas fra de fleste mandestrippere.

En body tequila er den frække udgave af et tequilashot.

Her smøres salt på brystet af manden.

Efter salten slikkes af, drikkes et shot tequila, og tilslut bides i en citronskive.

I skal selv sørge for salt, citron og tequila –Mandestripperen lægger herefter gerne overkrop til.