Frække stripper og lækre værtinder

Starten

Læs mere om hvem SkyStrip er.

Jessica Sky´s første show

For over 16 år siden, på en varm sommerdag, kørte min chauffør og jeg mod et sommerhusområde i Marienlyst, for at gennemføre mit første stripshow nogensinde. Jeg var sindssyg nervøs, men kunne samtidig mærke at jeg var ved at træde ind i en ny epoke af mit liv!

Ugerne inden havde jeg brugt på at forberede mig. Efter 2 timers undervisning fra en erfaren stripper i min egen lejlighed, havde jeg øvet diverse trin. Jeg havde fået en DJ til at mixe et såkaldt show-mix til mig, 3-4 sange mixet ned til 12 minutters intens showmusik. Jeg havde også købt mit første kostume: Fræk politibetjent, udstyret med både håndjern og babyolie.

Jeg kan huske mit første opkald til denne kunde. Rystende fik jeg sagt mit navn, at jeg var på vej og at jeg glædede mig til at møde dem. Puha, bare opkaldet var angstprovokerende.

Vi ankom og jeg styrkede mine nerver med to shots ude i bilen. Herefter skulle jeg ind til løverne. Jeg husker at jeg havde det som om jeg skulle til tandlægen og få trækket tænder ud – noget der bare skulle overstås!

Showet gik super godt, og kunden bemærkede ikke at det var min første gang. Så snart at musikken spillede, var jeg total på, og min nervøsitet blev erstattet af et kæmpe adrenalin-kick. Jeg var solgt, og vidste at strip og event ville være noget jeg nok skulle bruge meget mere tid på.

Stripbureauet Sky Strip lanceres

Ikke mange år efter gik jeg i luften med stripbureauet Sky Strip. Jeg havde fået travlt i strip-biksen – Jeg solgte både stripshows, topløs servering og body tequilas – så mange at jeg nu kunne dele ud af showsene til de andre strippere i hele landet.

Hurtigt tilføjede også eventpige konceptet til forretningen. Konceptet om at folk også kunne få søde og letpåklædte piger ud til at servere til events tog hurtigt fat. Lingeri servering, topløs servering og kostume servering blev et hit hos kunderne.

15 år efter elsker jeg at stadig at udvikle sjove event-koncepter. Nyeste skud på stammen er Morgenbollefyr og Morgenbolledame. Fra januar 2018 har virksomheden også kunne tilbyde fulde pakker hvor jeg har forberedt det hele: underholdning, mad, drikke og lokation. Her kan du booke en uforglemmelig påskefrokost, julefrokost og teambuilding oplevelse ved få klik.

Jeg har viet mit liv til den lidt frækkere og sjovere del af underholdningsbranchen. Den er fyldt med fantastiske strippere og eventpersonale, sjove kunder med skøre ideer, og vilde oplevelser som jeg aldrig ville være foruden.

Jeg byder dig velkommen til mit univers, og glæder mig til at introducere dig for denne verden. Det skal nok blive rigtig sjovt, det har du min garanti for! Med 16 års erfaring så ved jeg hvad jeg taler om 😉

De bedste hilsner fra

Jessica Sky

Nem og enkel booking hos SkyStrip og Event
+3000 bookinger og branchens bedste kundeservice, med et stærkt team af medarbejdere

Vores personale

Eventpersonale

Du finder altid kun professionelt personale hos SkyStrip & Event, vi har over 15års erfaring med strip og afholdelse af event i alle former

Maryah

Stripper

Nina

Eventpige

Angelina

Stripper