Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Partybus og strip

Hos Sky Strip kan du booke en stripper til partybus

Du kan sagtens få en stripper til at performe i en partybus!

Det er en fed oplevelse at få et stripshow midt i en partybus, der er blot nogle vigtige forholdsregler som skal overholdes for at alle får den optimale oplevelse.  

Bussen skal holde stille

Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at bussen holder stille under hele showet. Det er desuden meget svært at levere et godt show i en bus der kører.  

Lokation

Når du booker en stripper til et show i en partybus vil vores dygtige bookere guide dig, og hjælper gerne med at finde et godt sted til parkering.

Vi anbefaler altid at bussen holder et sted hvor der ikke er alt for meget trafik og andre mennesker 

Husk at tjekke gulvet inden showet

Når man kører rundt i en partybus med en drink i hånden, kan man nemt komme til at spilde på gulvet.

Dette er absolut ikke optimalt for en stripper – derfor er det vigtigt at du tjekker gulvet inden stripperen går i gang.

Et meget beskidt gulv vil gøre at stripperen ikke vil ligge på gulvet, og I får derfor ikke et optimalt show.

Et vådt gulv kan være direkte farligt for stripperen, da det kan være glat.  

Omklædning

Stripperen klæder ofte om i sin bil inden showet, og efter showet kan artisten tage tøj på i fronten af bussen. Her har mange partybusser et gardin, så artisten kan få lidt privatliv.  

Musik

Alle partybusser med respekt for sig selv har et godt anlæg, som kan sluttes til en mobiltelefon. Så det med musikken burde ikke være noget problem 😉  

Få besøg af DK's frækkeste stripper til Danmarks skarpeste priser!

Hos Sky Strip finder du et stort udvalg af stripper fra hele DK, vælg den ønskede stripper og få en fræk oplevelse inden for et par timer.