Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Frække eventpiger til servering i lingeri

Servering i lingeri

Drømmer du om at give dine gæster den vildeste oplevelse og et brag af en fest? Så skal du booke en af vores frække eventpiger til servering i lingeri. Det vil med garanti få stemningen helt i top.  

Vores søde og frække eventpiger møder op i eksklusivt og sexet lingeri, bestående af selvsiddende strømper, hofteholdere, trusser og BH. Selvfølgelig komplimenteret med et par høje hæle.  

Mange af vores dygtige eventpiger er bartendere, og kan mixe smagfulde og moderne cocktails. En cocktail smager bare bedre når den er rystet godt, og samtidig kan man jo lige nyde synet af et par gode bryster der ryster med.  

Eventpigerne fungerer som festlige værtinder, som også gerne indgår som en del af festen. De snakker med alle gæsterne, danser til musikken og giver gerne en bodytequila eller to til de glade gæster.  

Du kan også booke eventpigerne som TOPLØSE eller til den helt frække NØGEN SERVERING. 

Topløs servering

Skal din fest være fræk og uforglemmeligt, så skal du booke en eventpige til topløs servering.

Dine gæster og dig vil måbe over at få en lækker cocktail serveret af en gudesmuk eventpige med mindst lige så smukke bryster.

Er du til store silikonebryster eller skal det være naturlige bryster?

Vores dygtige booker-team guider dig, så I får jeres drømmepige ud til en uforglemmelig omgang topløs servering.   

Nøgen servering

Hvis festen skal tages til det helt frække niveau, hvor dine gæster skal opleve noget som de formentligt ikke har oplevet før, skal du booke vores frækkeste servering: nøgen servering.  

De friske og frække værtinder vil overraske alle, når de serverer drinks og cocktails helt nøgne. Her overlades der intet til fantasien. Husk at købe ekstra mange drikkevarer – Gæsterne vil med garanti blive meget tørstige når der indgår nøgen servering til eventet!  

Få besøg af DK's frækkeste stripper til Danmarks skarpeste priser!

Hos Sky Strip finder du et stort udvalg af stripper fra hele DK, vælg den ønskede stripper og få en fræk oplevelse inden for et par timer.