Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Lej en stripper

Oplev de frækkeste pigestrippere
– Til de skarpeste priser!

Stort udvalg af pigestrippere fra hele Danmark. Gå på opdagelse i oversigten og vælg den ønskede stripper, så sørger vi for at du får en fræk oplevelse inden for et par timer.

Vælg dit område

SkyStrip & Event

15 års erfaring garanterer dig en god oplevelse hver gang du booker ved Jessica Sky

+3000 bookinger årligt

Vi har branchens bedste kundeservice, med et stærkt team af medarbejdere

Professionelle artister

Vi bestræber os på at have de lækreste, skarpeste og mest professionelle artister

+3000 bookinger årligt

Vi har branchens bedste kundeservice, med et stærkt team af medarbejdere

Sjælland fra 1.900,-

Bestil en stripper til et frækt stripshow på Sjælland. Vi dækker hele Sjælland, og du kan leje en stripper med kun få timers varsel.

Book strip ved Sky Strip og få Danmarks bedste underholdning, direkte hjem til dit arrangement. Skarpe priser og absolut de frækkeste stripshows.

Se vores udvalg af strip artister her, ( vi dækker alle byer f.eks. Helsingør, Hillerød, København, Køge, Roskilde, Slagelse, Næstved og Lolland Falster. )

Super og professionel service

Super service, effektiv booking og præcis som aftalt til tiden. Alle 4 serveringspiger var profesionelle, smilende og udførte deres opgave meget fint. Jeg kan klart anbefale at booke igennem Jessica Sky.

Tak for godt samarbejde

Vi havde fornøjelsen af at have 2 piger til vores motocross event i Roskilde fra Jessica Sky. Det var et par søde piger der var friske og smilede. Glæder os allerede til 2 september hvor de skal hjælpe os igen

Bestemt anbefalelsesværdigt

Vi havde Kasper og Alexander ude og servere drinks og underholde til en polterabend. De var super søde, gode og flotte:-) Det var en rigtig god oplevelse.

Topløs servering

Vi havde Jennifer ude og lave topløs servering i et telt til fiskedag i Thyborøn. Hun var en rigtig sød, flot og arbejdsom pige og kunderne var rigtig glad for hende

Kan kun anbefale at bruge Jessica Sky

Vi havde 3 event piger til vores julefrokost, de var super søde og dygtige, de hygget om alle så vi fik den bedste fest

Serveringspiger Julefrokost

Super service. Havde 2 søde piger ude til servering ved vores firmajulefrokost. De kom med god stemning der smittede af på vores medarbejdere der havde en festlig aften.

Jylland/Fyn fra 2.100,-

Bestil en af vores frække strippere til stripshows, vi dækker Fyn og hele Jylland.

Lej din stripper kun med et par timers varsel – vi bestræber os altid på at kunne hjælpe med god og fræk underholdning. Find din ynglings stripper til de bedste priser, og book dygtigste strippere til netop dit event.

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Mandag-torsdag09.00-21.00
Fredag-lørdag09.00-02.00
Søndag12.00-20.00

Bestil en stripper til hele Danmark. Vi dækker hele landet, med 1 times varsel!

Når du vil leje en stripper, vil du selvfølgelig opleve de bedste stripshows landet kan tilbyde. Helhedsoplevelsen betyder alt for os, fra du kontakter os til din bestilte stripper ankommer til festen. Vi værner om vores kunder, og vil være det stripbureau i Danmark der giver den absolutte bedste service og bedste strip oplevelse du kan drømme om. Dansk strip når det er bedst bookes her!

Vi fra Sky Strip synes at pigestrip & mandestrip er en fantastisk opfindelse! Det sensuelle, den frække overraskelse, sexet underholdning og den unikke oplevelse man får, når man bestiller en stripper fra os af. Erfaring og passionen for branchen er stor.

Jessica Sky startede selv som stripper i 2003, og elskede det fra minut af. Hun synes det var fantastisk at kunne tilføje dansk strip endnu mere godt. Sky Strip begyndte at tage form, og siden da er det blevet til mange solgte stripshows og strippere igennem Sky Strip, og der blev også hurtigt tilføjet eventpiger, topløs servering og strip undervisning til hele Danmark.

Du har vores garanti for diskret og fantastisk service. Vi guider dig til at finde den pigestripper der matcher de krav du har. Skal det være sensuelt, erotisk og forførende – eller skal det være stripshow med pisk, smæk for skillingerne og masser af rå attitude?

Vi kender vores strippere bedst og hjælper gerne med at anbefale. For os handler det ikke kun om at kunne leje de bedste pige strippere ud til hele Danmark – Det er også en vigtig detalje at du og dine gæster får det stripshow og den stipper-stil, der passer bedst til netop dit arrangement.

Lej en stripper på hele Sjælland

Vi har skønne strippere der udfører frække stripshow på hele Sjælland. Ved Sky Strip er vi stolte af at kunne tilbyde jer de hotteste, mest serviceminded og mest talentfulde strippere – og de kører rundt på hele Sjælland. Vi dækker alle byer fra Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, København & Storkøbenhavn, og skønne Sydsjælland. Vores strip piger er danmarksmestre i at køre landet tyndt – Fra Helsingør til Slagelse til Lolland Falster! Hvor end I skal bruge fræk underholdning når I holder fødselsdag, polterabend, firmafest, surprise party, jubilæum eller når herrelogen mødes – Så er vi på pletten, og klar til at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvem er mon i netop dit område, på den dato du ønsker at bestille en stripper til? Kontakt os endelig for hjælp, så guider vi med hvilke artister og muligheder for stripshows og anden fræk underholdning vi kan tilbyde. Du kan fange os her, er sidder klar til at hjælpe:

Lej en stripper – Sjælland  (Book nu)

Bestil en stripper i Jylland

Har du set vores udvalg af frække strippere og skønne stripshows vil tilbyder til hele Jylland? Her kan du hyre en stripper direkte til dit arrangement. Book en stripper når I holder polterabend eller fødselsdag – Det gode er, at vi dækker hele Jylland: Vores strip piger kører gerne langt for at give den bedste underholdning og strip oplevelse. Holder du fest i Esbjerg, Varde, Holstebro, Herning, Silkeborg, Aars eller andre dejlige steder – så kan du trygt ringe til os. Jessica Sky og hendes bookerteam guider dig med hvem der er dit område, og hvor meget den totale pris inklusiv kørsel tillægget lyder på.

Book et stripshow i Jylland 

Vores strippere er vilde med Aarhus

Aarhus er smilets by – og festens! Der er mange af vores stripper der er klar på at køre til Aarhus, så du kan trygt bestille et stripshow til Aarhus. Valgmulighederne er store, og det er talenterne også. Ønsker du at bestille en stripper med langt lyst hår, eller er du mere til en brunettes forførelse. Skal hun være med eller uden tatoveringer, og hvor stor en barm har du og dine gæster smag for. Fortæl os dine præferencer og vi matcher dine behov så vidt muligt. Aarhus er I klar til fantastiske stripshows og skønne midtjyske strippere til god underholdning!?

Strip booking Aarhus (Book nu)

Aalborg – Stripperen er lige i nærheden

Vores nordjyske perle Aalborg har smag for kvalitet. Vi sender hver weekend mange strippere til denne skønne ny og omegn. Der er næsten altid en stripper lige i nærheden, hvis du befinder dig til en polterabend, en fødselsdag en herrefest eller anden form for festlighed i Aalborg.

Kontakt os og hør om netop dine muligheder for skøn dansk strip i Aalborg by og nærområde.

Hyr en stripper Aalborg her (Book nu)

Stripshow Esbjerg, Kolding og Randers

Midt på Jylland findes der mange festglade og skønne byer. Vi kører ofte til det ydre Esbjerg,  midtjylland og skønne Randers. Book din ynglings stripper og den bedste underholdning direkte fra Sky Strip. Skal der være fest, så lad der være fest – det ved Esbjerg, Kolding, Randers og alle byer midt i Jylland kan vi garrentere. Der er så mange skønne mennekser her, som virkelig forstår at fyre en fest op – og vores strippere er vilde med at tilføre det ekstra for at det bliver en fuldt ud vellykket fest.

Book strip til Esbjerg, Kolding og Randers her (Book nu)

Stripper på Fyn 

Fyn er fin! Og det er vores strippere absolut også. Skal der virkelig festes igennem når I holder polterabend, fødselsdag, logen på Fyn, privatfest eller erhvervs fest?

Vi dækker hele denne smukke og smukke Ø – Fyn, vi er vilde med de fester I holder.

Hvilke af vores strippere kører på Fyn, og hvem kan du bestille til Glamsbjerg, Haarby, Ejby, Faaborg og Ringe? Klik ind på vores unikke side for dig der vil bestille strip på Fyn:

Stripper på Fyn (Book nu)

Lej en stripper til Odense

Strip og Odense klinger bare rigtig godt. Odense og omegn er vilde med stripshows, og bestiller gerne god underholdning til deres festligheder. Vores strippere elsker at underholde til fester i Odense, stemningen er altid god og publikum giver den gas. Vil du booke en stripper til Odense på Fyn, så er du landet det helt rigtige sted.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, og vil du se hvem af vores frække strippiger du kan bestille til Odense, skal du blot klikke her:

Book strip Odense (Book nu)

Skal du bestille strip på Lolland Falster? 

Søger du efter stripshows til Lolland Falster eller øerne – Så skal du blot klikke dig videre på linket. Vi har selvfølgelig også smukke, serviceminded og sexede strippere der dækker Lolland Falster og Øerne. Du kan få oplyst hvilke stripshows udført af de unikke strippere, der kører ned til Sydsjælland. Vi er ikke længere væk end et klik her:

Lej en stripper til Lolland Falster & øerne (Book nu)

Hos Sky Strip kan du få mere end strip

Hvis du er på jagt efter verdensklasse underholdning til den næste polterabend, fødselsdag, herrefest, pokeraften, logo komsammen, firmafesten, julefrokosten eller andre festlige lejligheder, så er du kommet til en ekspert på området.

Sky Strip giver jer én på opleveren med de bedste og mest professionelle strippere til hele Danmark – og så har vi også serviceminded og festglade eventpiger. De serverer gerne gæsterne drinks eller mixer cocktails i kostume, som fræk servering i lingeri og den helt hotte : topløs servering. Vi tilbyder dig og dine gæster body tequilas, lap dance, frække poker dealers og smukke modeller direkte ud til jeres arrangement.

Vi har masser af frække og oplevelsesrige pakker til skarpe priser – Direkte lavet til at give jer en uforglemmelig event oplevelse. Du kan se læse nærmere om hvad vi tilbyder ud over skøn strip og stripshows her:

Jessica Sky Eventpiger – Poker Dealer – Fræk servering – Strip Undervisning