Book stripper i Aalborg

Bestil og book strip i Aalborg

Bestil strip i Aalborg

Book strip i Aalborg når du ønsker en fantastisk måde at fejre en særlig begivenhed på.  
Kontakt os med det samme på 42 90 13 18 for at booke din stripper.

Nem og enkel booking hos SkyStrip og Event
+3000 bookinger og branchens bedste kundeservice, med et stærkt team af medarbejdere

Strip Aalborg – Underholdning i særklasse

Vi er det førende bureau inden for strip og vi er stolte af at kunne tilbyde vores tjenester over hele landet, inklusiv i Aalborg. Vi bestræber os på at kunne præsenterer et bredt udvalg af strippere for dig, der er klar til at levere fantastisk underholdning i enhver del af landet, herunder i Aalborg. Vi kan på under en time have en dygtig stripper klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Når du er klar til at booke en striptease i Aalborg er der mange muligheder at vælge imellem, vores strippere tilpasser altid hvert stripshow til dig og dine gæster så i får et stripshow i verdensklasse.

Vores strippere bookes ud til mange forskellige arrangementer som polterabender & julefrokoster, men også til fødselsdage, fodboldafslutninger og studenterfester m.m. i hele landet.

Så hvis du er på udkig efter en stripper i Aalborg så er du helt sikkert kommet til det rigtige sted, du finder både pigestrip og mandestrip hos os, så tøv ikke med at kigge vores galleri igennem og find den rette stripper til dit arrangement.

Book stripshow, striptease i smilets by Aalborg lige her

Det bedste stripshow fås lige her, vi har håndplukket alle vores artister og samler kun på branchens bedste strippere, vi bestræber os på have konkurrencedygtige priser og kvalitet i verdensklasse. Vi har et stærkt team af bookere som kan svare på alle spørgsmål du måtte have til dit stripshow i Aalborg, ingen opgave er for stor og vi sidder klar på telefonen alle ugens dage året rundt.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til dit stripshow, så tøv ikke med at henvende dig, vores professionelle personale kan vejlede dig til en strip oplevelse i verdensklasse.

Når det skal være ekstra frækt kan vi tilbyde:

Topløs servering, lapdance, dildo show, dobbeltshow og eventpiger – SkyStrip og Event har alt, hvad du har brug for, hvis du vil have en uforglemmelig aften i Aalborg. Hvis du leder efter noget ekstra underholdning til dit arrangement, så er en af vores mange muligheder for supplerende underholdning lige hvad du mangler.

Hvis du vil have et ekstra højt niveau af underholdning, kan du booke en eventpige fra vores team. Vores piger kan klæde sig ud og optræde som bunny-girls eller servere iført fransk lingeri, og de kan servere alle dine foretrukne drinks, inklusiv en kold fadøl.

Vores stripshows og ekstra underholdning kan bookes til enhver lejlighed, uanset om det er en polterabend, en fødselsdag eller en festlig begivenhed. Vi garanterer, at vores artister vil levere et show, som du og dine gæster vil tale om i lang tid fremover. Så tøv ikke med at booke en uforglemmelig aften med SkyStrip og Event i Aalborg.

Julefrokost og Polterabend med strip Aalborg

De fleste herrejulefrokoster indeholder underholdning i form af en stripper, hvis du skal arrangere en julefrokost i Aalborg og ønsker noget ekstra fantastisk, kan det at booke en stripper være det rette valg. Når en flok fulde mænd skal underholdes så er en stripper fra SkyStrip & Event den perfekte mulighed for et ekstra godt arrangement.

Men det stopper ikke der en stripper er det helt klassiske valg til en polterabend, hvilket vi har stor erfaring med at skaffe underholdning til, du kender måske morgenbollefyren 🙂 Hvis du skal arrangere en polterabend i Aalborg så kan vi hjælpe med at skabe det ultimative event med alt fra stripshows, eventpersonale og morgenbolledamen og morgenbollefyren.

Så book din stripper en en af vores andre muligheder i dag og så sørger vi får den perfekte oplevelse.

Mandestrip Aalborg

Hvis du ønsker at hæve temperaturen til brudens polterabend eller ønsker en sjov -Girls Night Out-, kan vores mandestrippere fra Aalborg virkelig noget, de er alle top professionelle og levere en strip oplevelse i verdensklasse hver gang.

Vi har et bredt udvalg af mandestrippere som står klar alle ugens dage til at underholde til jeres arrangement. Hvis du ønsker femstjernet underholdning så kan du overvejer at booke en mandestripper hos os i Aalborg.

Pigestrip Aalborg

Hvis du er på udkig efter noget ekstraordinært til en polterabend, herreaften eller en tur i byen med drengene, så skal du overveje vores pigestrippere fra Aalborg. De er alle professionelle og garanterer en stripoplevelse, som vil tage pusten fra dig.
Vi har et stort udvalg af pigestrippere, som står klar til at underholde jer alle ugens dage. Så hvis du vil have en femstjernet underholdning, så bør du overveje at booke en pigestripper hos os i Aalborg.
Vi garanterer, at vores pigestrippere vil give dig og dine venner en aften fyldt med sjov og spænding. Så hvad venter du på? Book en pigestripper fra Aalborg til dit næste arrangement og oplev en stripoplevelse i verdensklasse.

Strip Aalborg – book en stripper i Aalborg nu

Book en uforglemmelig oplevelse med en stripper i Aalborg! Hos SkyStrip og Event kan du nemt booke en stripper eller andet personale til dit arrangement ved at kontakte os enten via telefon eller kontaktformularen på vores hjemmeside.

Du fanger os på: 42 90 13 18

Vi er tilgængelige på telefon fra søndag til torsdag fra kl. 09 til 00 og fredag-lørdag fra kl. 09 til 02.
Vi er altid klar til at hjælpe dig med at imødekomme dine ønsker og lover at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Når du har bestilt gennem os, betaler du et mindre depositum via Mobile Pay eller lignende. Betalingen klares først, når artisten møder op til dit event.
Hos SkyStrip og Event er vi mere end villige til at hjælpe dig med at skabe en spektakulær oplevelse, som du sent vil glemme.
Hvis du ønsker at annullere din aftale, er det muligt at benytte sig af fortrydelsesretten på op til 14 dage efter modtagelsen af ordrebekræftelsen og senest 24 timer inden det aftalte show.
Så kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at levere den bedste underholdning til dit arrangement!

Topløs servering og frække eventpiger fra Aalborg

Der er intet bedre end de frækkeste piger iført næsten ingenting til at servere mad og drikkevare til jeres arrangement, det er virkelig en øjenåbner for alle til festen, vores topløse eventpiger er de bedste i landet og skaber altid en god stemning og fantastisk humør.

Du kan booke vores topløse eventpiger til servering af øl og andre drinks, eller måske lidt snacks til festen, de er også et helt fantastisk blikfang til at tage imod gæsterne, eller måske deale kort til det næste pokerarrangement.

Find mere info her: Topløs servering