Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Topløs Servering

Drømmer du om et frækt og anderledes event, som gæsterne sent glemmer?

Så skal du bestille topløs servering til at forkæle din gæster med.

Hvem elsker ikke søde piger med store smil og imødekommende blikke. Forestil dig så at pigerne kun er iklædt små trusser og stiletter. Det vil uden tvivl give arrangementet et frækt, og samtidigt super sjovt pift.

Topløs velkomst
Skystrip’s topløse serveringspersonale kan bestilles til at tage imod gæsterne. Det giver festen ekstra kant, når man tilbydes en velkomstdrink fra en topløs eventpige.

De topløse eventpiger kan bestilles til at mixe drinks, servere shots, som bartender, poker dealer, til afgørelse af konkurrence, til musikvideo, statister til film mm. Vi elsker sjove og anderledes opgaver, så lad os endelig høre hvis du har en opfindsom idé til dit event.

Søde piger med forskellige karakterer
Der er mange forskellige typer og karakterer i vores kartotek, og vi kender pigerne og deres personlighed. Vi vejleder med hvem der matcher bedst dit arrangement, alt efter dine ønsker og behov.
Alle pigerne er udadvendte af personlighed, og besidder evnen til at lyse op i dét rum de befinder sig i. Pigerne er gode til at falde i snak med nye bekendtskaber, og får stemningen til at blive uforglemmelig.

Body Tequilas
Skal det være ekstra sjovt, kan du efterspørge piger som også er friske på at give en af de berømte body tequilas. Dette vil helt sikkert blive et hit hos f.eks. dagens hovedperson til en polterabend, som gaven til fødselaren, eller en perfekt mandelgave til juletid. I sørger for ingredienser, vi leverer de friske piger til body tequila, fest og ballade.

Få lidt af hele pakken
Forventningens glæde kommer til sin ret, når du vælger en af vores sammensatte eventpakker. Det kan være ekstra pirrende når man trækker spændingen lidt ud. Netop af denne grund har vi sammensat nogle forskellige frække og sjove eventpakker.
Pakkerne giver muligheden for at opleve lidt af hvert event, både cocktailkjole, lingeri og topløs servering.

Pris for at booke Topløs servering:

Priser privat
Varighed: 60 min
1 time Topløs servering kr. 2100,- herefter kr. 1.600,-

Priser privat – Pakker
Mulighed 1: 2 piger til 1 time lingeri & 1 time topløs kr. 5.250,-
Mulighed 2: 2 piger til 1 time i cocktailkjole, 1 time lingeri, 1 time topløs = 6.000,-

Priser erhverv
Varighed: 60 min
1 time Topløs servering kr. 2.625,- herefter kr. 2.000,-

Priser erhverv – Pakker
Mulighed 1: 2 piger til 1 time lingeri & 1 time topløs kr. 6.562,-
Mulighed 2: 2 piger til 1 time i cocktailkjole, 1 time lingeri, 1 time topløs = 7.500,-

(Der kan forekomme kørselstillæg, alt afhængigt af hvor arrangementet afholdes i landet)

Få besøg af DK's frækkeste stripper til Danmarks skarpeste priser!

Hos Sky Strip finder du et stort udvalg af stripper fra hele DK, vælg den ønskede stripper og få en fræk oplevelse inden for et par timer.